FAQ

Sí, tots els cursos estan reconeguts pel Departament d'Educació.
Els que vulguis i què puguis compaginar i gaudir alhora.

Clicant aquí trobareu diferents informacions sobre els perfils.

Clicant aquí trobareu la normativa d’acreditació de perfils professionals i els requisits de formació o d’altres. Així com els diferents perfils existents.

Si el què voleu és saber els cursos que teniu fets, i si es poden associar a un perfil o no, ho podeu fer a través del següent enllaç. Entreu amb dades corporatives i us sortirà un menú que diu: La meva formació, entreu i veureu 3 pestanyes: Associada a perfil (cursos que estan associats a un perfil), No associada a perfil (cursos que no estan associats però on podeu demanar l’associació i rebreu email de reconegut o no) i No compleix requisits (que son aquells cursos que no corresponen a cap perfil).

I si voleu saber l’estat de les vostres sol·licituds en quan a què us associen un curs a un perfil, al primer menú a sota de la meva formació diu “les meves sol·licituds”

Tots els que us interessi per desenvolupar la vostra tasca al vostre centre escolar i fer-vos créixer com a professionals.
Sí, la de realització del curs i assistència expedida per nosaltres com a escola de formació.
Si estás en actiu el tràmit el fem nosaltres i no enviem certificat perquè te'l pots descarregar per l'xtec.
Si no ho específica al curs no, els cursos son online i els pots fer al teu ritme dins les dates de la convocatòria a la qual t'has matriculat.
Sí, podeu fer cursos amb nosaltres si sou centre amb bonificació tripartita o Fundae.