L’escola

Desig d’aprendre és una escola en línia de formació permanent per a docents i persones vinculades al món educatiu (personal del lleure, TEI, educadores, psicòlogues, pedagogues…), perquè l’evolució és necessària per a tots i totes. Una escola especialitzada en formació en línia.

Desig d’aprendre neix d’un confinament, a causa d’una crisi mundial com ha estat la pandèmia, on s’ha fet palès la importància d’aprendre, amb una escola virtual improvisada per les circumstàncies.

L’educació ja demandava fa molt, canvis de tota mena i amb aquesta situació s’ha agreujat, vist el que hem viscut dins el món educatiu i fora. Necessitem més que mai la formació per emprendre nous projectes als nostres centres educatius que facilitin una educació integral de les persones. I això implica canviar molts aspectes, tant o més importants que únicament els continguts d’un currículum.

I és llavors que ens fem preguntes i decidim que aquestes dues paraules “Desig d’aprendre” siguin el nostre mantra i ens acompanyin en aquest projecte. Doncs sense desig d’aprendre no hi ha aprenentatge significatiu. Sense emoció no es pot aprendre.

Volem que qui vulgui fer un curs amb nosaltres, en veure’l, en entrar a la nostra web se li desperti aquest desig d’aprendre. I a més que aprengui com aplicar-ho a l’aula. Som una escola oberta a les propostes i crítiques constructives per millorar.

Les nostres metodologies són diverses, igual que els recursos que emprem (projectes, cine i fòrum, jocs, conferències, formularis, música, lectures, aprenentatge cooperatiu, compartir, Tedx, Genially, Quizziz, formularis…), un gran ventall de possibilitats que us tinguin enganxades durant tot el curs.

Som docents, especialistes, que compaginem la nostra feina amb la docència a distància. Mirem de millorar contínuament, oferint uns cursos cada vegada més atractius i accessibles. A la nostra vida diària sempre estem creant per intentar canviar la mirada educativa i ara ho podem compartir a través de la formació online. I ens importa el que necessiteu, per això als formularis de satisfacció podeu fer propostes de cursos, ens agradaria molt complir amb aquests desitjos.

Els nostres cursos els pot fer qualsevol persona del món educatiu. Persones que vulguin canviar la mirada educativa i que vulguin aconseguir el canvi dins els centres escolars desde la formació. Si els canvis no venen de dins que vinguin del nostre creixement com a persones i professionals, de la nostra creativitat. 

Desig d’aprendre ofereix una oferta de cursos molt innovadors, amb metodologies actuals, a uns preus assequibles, i amb grans professionals. I com a novetat incorporem descomptes per a poder fer els cursos, si reuneixes els requisits pots acollir-te, doncs creiem que aprendre importa i tots i totes hi tenen dret a accedir-hi.