Termes i condicions

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENTS

Desig d’aprendre no fa devolucions o reemborsaments, en cap cas, ja que dóna la possibilitat de fer formació quan es vulgui i l’oferta és molt àmplia. Com es pot veure a la nostra pàgina web.

CANVI DE CONVOCATÒRIA I/O CURS

De la mateixa manera, quan algú que compra un curs té un problema personal per realitzar-lo, se li dóna lopció de canviar de convocatòria, sempre que avisi abans que comenci. Si passa una vegada començada, perquè incidències n’hi poden haver moltes, s’haurà de justificar per no perdre els diners del curs i així poder canviar de dates per fer-ho. En aquest aspecte de canvis som molt comprensives, doncs, ens interessa que les persones aprenguin.

INCIDÈNCIES

Per a qualsevol incidència que tinguis ens escrius a desigdaprendre@gmail.com i te la resoldrem com més aviat millor. Ens agrada atendre personalment les persones que s’inscriuen als nostres cursos i fer-ho el més aviat possible.

DRET D’ADMISSIÓ

Desig d’aprendre/Desig d’aprendre es reserva el dret d’admissió de qualsevol persona per matricular-se a un curs i per a l’accés al Campus, i la cancel·lació immediata si algú incompleix els requisits de qualsevol dels nostres cursos i del que es demana a ells.